Jug neće biti crno-beo protiv niškog Radničkog!

Radovi na zameni stolica na stadionu Partizana neće biti završeni kad je prvobitno planirano zbog faktora koji nisu zavisili od zaposlenih u Humskoj ulici

  • 12

Navijači Partizana neće moći da uživaju u novim crno-belim stolicama na stadionu u Humskoj za utakmicu protiv Radničkog iz Niša u 17. kolu Jelen Superlige Srbije! Radovi na zameni starih sedišta novim ne idu prema planu i kasniće, tako da će za susret sa Nišlijama stolice u bojama kluba biti postavljene samo na istočnoj i zapadnoj tribini.

Prvobitno je bilo planirano da čitav posao oko zamene stolica bude završen do prvog meča koji crno-beli budu igrali pred svojim simpatizerima u prolećnoj polusezoni, ali iz razloga na koje rukovodstvo kluba nije moglo da utiče došlo je do prolongiranja.

- Firma koja nam isporučuje stolice nalazi se na granici Austrije i Slovenije, a nevreme koje se tamo zadesilo ostavilo je taj predeo bez struje zbog čega je isporuka kasnila i usporila nas. Međutim, sada se sve sredilo i 16 tehničara svakodnevno radi na postavljanju novih sedišta - rekao je direktor stadiona Partizan, Aleksandar Stepanović, za sportske.net.

Zbog ovog zastoja desilo se to da najvatrenije pristalice tima iz Humske neće moći da uživaju u crno-belim stolicama na njihovoj južnoj tribini gde su tradicionalno smešteni. Takođe i na severnoj tribini ostaće za sada stare stolice, a u klub se nadaju da će sve biti završeno za prvu sledeću utakmicu na kojoj njihov tim bude domaćin.

- Posao je dosta obiman i nije lak, ali mi se trudimo i dajemo sve od sebe. Veliki deo zapadne tribine je završen, a radimo i na postavljanju stolica na istoku i nadamo se da će ta dva sektora biti završena do meča sa Radničkim. Već do sledećeg meča sedišta ćemo postaviti i na južnu tribinu, a verovatno i severnu koja nam za sada nije prioritet - izjavio je Stepanović.

Partizan prvu utakmicu u nastavku šampionata igra u Novom Pazaru u subotu, dok će se sa "Realom sa Nišave" sastati 1.marta.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA