Ova klizačica je oduševila Putina! (FOTO)

Klizačica Rusije koja je sa samo 17 godina osvojila zlatnu medalju na Zimskim Olimpijskim igrama u Sočiju, oduševila je predsednika Rusije i zbog rezultata, ali i neodoljivog izgleda

  • 9

Predsednik Rusije Vladimir Putin poručio je klizačici koja je osvojila zlato na Zimskim olimpijskim igrama da je cela Rusija ponosna na nju.

- Sotnikova je osvojila visine na kojima je naš klizački tim godinama radio. Cela Rusija je ponosna na Sotnikovu - rekao je Putin u poruci objavljenoj na zvaničnom sajtu Kremlja.

Putin je u četvrtak uveče takođe, zvanično čestitao Sotnikovoj na tituli, prvoj u istoriji Igara za rusko žensko klizanje. Predsednik Rusije osim zbog velikog uspeha klizačice domaćina ZOI verovatno je bio oduševljen izgledom zlatne Sotinkove.

Sotnikova je u četvrtak uveče u finalu srušila sa trona dosadasnju olimpijsku šampionku Južnokorejku Kim Ju Na, mada je odluka sudija da joj dodeli zlato sa ubedljivom prednosću izazvala polemike u svetskoj sportskoj javnosti i sumnju da je to zlato bilo "poklon Rusiji".

Sotnikova je do zlata došla briljirajući u slobodnom programu - i tehnički i umetnički, ali je imala i grešku prilikom jednog doskoka. Možda ni sudije nisu ostale imune na njen seksipil, pa su joj iz tog razloga progledale kroz prste.

Koreograf 17. godišnje Sotnikove Pjotr Černišov insistirao je danas da je ona potpuno zasluženo osvojila titulu.

- Osvojili smo zasluženo zlato, jer smo se u potpunosti pridržavali pravila - rekao je Černišov.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mister Berns

    21. februar 2014 | 20:10

    Ovo je seksi, umetnost, a za devojke koje igraju na utakmicama KK Crvena zvezda govore da su striptizete i sponzoruše.

  • dexter

    21. februar 2014 | 21:34

    Napraviste od Putuna sexualnog manijaka i pedofila! Piši te malo o onom bolidu Berluskoniju koji placa milione za pristituciju njemu i oratacima DEMOKRATAMA sa klinkama od 15-16 god! Napraviste čoveka manijakom samo zato što je čestitao zlatnu medalju! Šta bi tek pisali da ju je skupština primila ko kod nas Mariju Šerifivić?

  • Mile tastatura

    21. februar 2014 | 21:29

    Alo novinari...17 godina!!! Dete!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA