ANKETA TELEGRAFA: Zvezda i Partizan su propali! (VIDEO)

Ko će biti šampion Srbije u fudbalu? Jedan od Beograđana kaže - VOJVODINA

  • 9

Prolećni deo fudbalskog šampionata Srbije počinje ovog vikenda, a najveće pitanje koje se postavlja je ko će osvojiti titulu - Partizan ili Crvena zvezda?

Navijači crveno-belih iščekuju trofej posle šest godina posta, što su pokazali ispisivanjem grafita u mnogim gradovima širom Srbije i Slovenije.

Pristalice crno-belih, posle odličnog zimskog prelaznog roka u kojem su osim trenera Marka Nikolića u klub stigli između ostalih Danko Lazović i Nikola Drinčić, nadaju se nastavku dominacije.

Reporter Telegrafa prošetao je ulicama glavnog grada i pritom dobio podeljena mišljenja Grobara i Delija, ali i neke neobične komentare.

- Vojvodina će biti šampion! Koja Zvezda i Partizan, propalo je to odavno - rekao je jedan od sugrađana.

Ono u čemu su naši sagovornici bili uglavnom saglasni, bez obzira da li je reč o navijačima Partizana ili Crvene zvezde, je da će titulu odlučivati manje utakmice.

- Verovatno će se bodovi skupljati u manjim utakmicama. Čekaće se kiks protivnika, a ko bude imao manje kikseva ta ekipa će biti šampion - rekao je sagovornik Telegrafa.

Želje i očekivanja navijača beogradskih crno i crveno-belih su jedno, a teren će pokazati ko je najbolji u Jelen Superligi.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(P. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    22. februar 2014 | 08:59

    Ja bih drugacije postavio pitanje:da li ce pecurkanci biti 2,3 ili cetvrti ?? Ja licno mislim treci...Partizan-MIT ili cudo !!! Partizanov niz vecno ce da traje...a komsinica je propala...

  • Tasna

    22. februar 2014 | 10:28

    Grobar do koske@ Decko jesil' ti nesto pio ili si svako jutro tako glup!!!

  • marko delija

    22. februar 2014 | 10:51

    Svako jutro je glup i daje pluseve sam sebi sa 50 ip adresa kompleksas grobarski. Kad si bio dete malo komsija te..... Jasno je ko dan volis patlidzan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA