Dubai: Novak na Federera u 1/2 finalu

Srbin odbranu titule kreće od Istomina. Nema Nadala i Marija, u drugom delu žreba su Conga, Del Porto i Berdih.

  • 1

U Dubaiju su izvučeni parovi za turnir koji će se igrati za nagradni fond od 1,928, 340 dolara, a Novak Đoković (4 titule u Dubaiju) će prvu prepreku posle eliminacije sa Australijan opena imati u vidu Denisa Istomina.

Đokovića, koji u Emiratima brani tutulu, bi posle očekivanog prolaska među 16 najbolja sačekao pobednik duela između kvalifikanta i prijatnog iznenađenja iz Melburna Španca Bautiste Aguta.

Žreb je odredio da bi u predviđenom polufinalu prvi reket Srbije trebalo da se sastane sa Rodžerom Federerom prvi put od finala završnog mastersa u Londonu krajem 2013.

U drugoj polovini žreba najveće ime je svakako Huan Martin Del Potro koji će imati teži zadatak da se nađe u završnici, jer se ukršta do polufinala sa Congom ili Berdihom, ali s obzirom da na ovom turniru ne igra Rafael Nadal, baš kao ni roviti Endi Mari, jasno je da će pravih teniskih derbija izostati tokom naredne nedelje.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA