Sine Mitre, šta promaši? (FOTO) (VIDEO)

Napadač Anderlehta i Srbije na meti kritika belgijskih medija zbog loše realizacije. U petak uveče je promašio još jedan zicer

  • 6

Anderleht ponovo nije pobedio, štaviše izgubio je u petak uveče na gostovanju od Lokerena i doveo u pitanje mesto na trećoj poziciji belgijskog šampionata. Prvi napadač tima iz Brisela Aleksandar Mitrović, ponovo je imao loše veče, a forma koja nije na zavidnom nivou oslikala se i kroz udarac u 11. minutu kada je morao da pogodi gol Lokerena.

Umesto mreže, sa svega nekoliko metara, poslao je loptu u gol aut.

Umesto vođstva Anderlehta, Mitrović sa svežom frizurom izazvao je nove reakcije medije u Belgiji, pre svega uglednog Standarda koji je izveštaj sa meča podvukao međunaslovom MIZERIJA MITROVIĆ.

News - Feb. 21, 2014

Mitrović je u Anderleht iz Partizana došao kako bi sigurno svake godine igrao Ligu šampiona, do eventualnog odlaksa u neku od najjačih fudbalskih zemalja, ali kako trenutno stvari stoje i Liga Evrope dogodine biće premija za najtrofejniji belgijski klub.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ranzo

    22. februar 2014 | 12:14

    Ceo tim im igra odvratno a oni se okomili na njega. Pošteno, kad im on ne igra nemaju čemu ni da se nadaju...

  • meek mill

    22. februar 2014 | 12:03

    voleo bih da uspe ali mali je indijanac, baloteli mu je idol

  • Marko

    22. februar 2014 | 13:16

    Gledao sam sinoc utakmicu. Ako ce mo iskreno Mitrovic je bio najbolji od svih njih. Mogu oni da pricaju sta hoce jedini je imao nekakvu gol sansu. A naslov je kao da je promasio prazan gol. Ja smem da se kladim da vecina igraca ne bi ono pogodila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA