TONI NADAL: Novak je jači od Rafe, on je čudovište

Nadal ne može da mu parira u izdržljivosti, ali dok glava sluša telo, biće najbolji

  • 2

U intervjuu za francuski portal welovetennis, stric Rafaela Nadala, Toni istakao je da njegov učenik nije ni približno psihički jak kao njegovi najveći rivali, apostrofirajući naročito Novaka Đokovića.

- Na frontu i terenu, Đoković, Conga i Monfis su izdržljivi kao čudovišta. Pogotovo Đokovič. Tu je i Ferer. Međutim, Rafa ne mora da se brine za rezultate sve dok gleda sebe, i dok glava prati telo - rekao je stric prvog tenisera sveta, otkrivši da nikada nije voleo da radi na kondiciji sa svojim bratancem.

- Nisam voleo da radim sa Rafom na fizičkom planu. Od malena ga učim boljoj tehnici i smatram da nije među najboljima u izdržljivosti.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ribolovac

    22. februar 2014 | 13:40

    Clanak od 5 recenice, i to gde se uglavnom spominju imena...citajuci blic i telegraf primetices da jedni pisu o fizickoj a drugi o mentalnoj psikicoj pripremljenost...e sad sta je toni nadal stvarno izjavio moracu da potrazim na nekom stranom sajtu recimo eurosportu...

  • Baja

    22. februar 2014 | 16:41

    Nista novo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA