Pogledajte novu svlačionicu fudbalera Crvene zvezde! (FOTO)

Navijači crveno-belih uz pomoć najiskusnijih igrača sakupili su novac za renoviranje svlačionica u Ljutice Bogdana

  • 15

Obični navijači, pristalice crveno-belih iz sfere javnog života i najiskusniji igrači uz klub iz Ljutice Bogdana, svojim prilozima i angažovanjem, omogućili su se da kompletno renoviraju svlačionice, kupatilo i parno kupatilo na stadionu "Marakana".

Akciju prikupljanja donacija pokrenuli su navijači ovog kluba koji su sakupljali na priloge na večerama koje su organizovali, a na večerema su bili prisutni i najiskusniji igrači.

Vrlo brzo sakupljena je suma koja za naše prilike nije mala, a zahvaljujući kojoj su kompletno renovirane prostorije u klubu koje koristi prvi tim.

Osim novčano, akciji se priključila i nekolicina izvođača gradjevinskih radova i dobavljača gradjevinskog materija, koji su takođe kao navijači crveno-belih besplatno odradili svoj deo posla.

Ono što je takođe zanimljivo, svi ljudi koji su dali svoj novac za ovu akciju, i na bilo koji drugi način učestvovali u njoj, zahtevali su anonimnost. Prema našim saznanjima u ovoj prvoj akciji, učestvovalo je nekoliko desetina ljudi, a vrednost radova premašuje sumu od 30 hiljada evra.

Navijači Crvene zvezde su tako pokazali da ne podržavaju svoj klub samo na stadionu, već i u teškim trenucima, pošto se zna da klub sam ne bi mogao da priušti renoviranje svlačionica zbog duga od nekoliko desetina miliona evra.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA