Barseloni izmiče titula, Realu se nije vratila krađa protiv Elčea! (VIDEO)

Neprijatno iznenađenje priredio je katalonski klub svojim simpatizerima neočekivanim porazom od Sosijedada. Kraljevski klub savladao sa 3:0 ekipu Elčea i prenoćiće na vrhu tabele

  • 1

Barselona sve više posustaje u borbi za titulu u Španiji! Iako su svi pomislili da bi na krilima trijumfa nad Mačester Sitijem u Ligi šampiona mogli da tako nastave i u Primeri, to se ipak nije dogodilo. Katalonci su poraženi na gostovanju Real Sosijedadu 3:1.

Aleks Song koji nije ni senka od igrača kakav je bio u vreme dok je nastupao za Arsenal doneo je autogolom prednost domaćinu u 32. minutu, ali je Lionel Mesi četiri minuta kasnije izjednačio i sa tim rezultatom se otišlo na petnaestominutnu pauzu.

Taman kada se očekivalo da "Blaugrana" napravi potpuni preokret u drugom delu meča desilo se nešto sasvim suprotno. Ekipa iz San Sebastijana zaigrala je kao u transu u prvih petnaest minuta po povratku sa odmora i sa dva brza gola iznenadila sve.

Prvo je sjajni Grizman u 54. minutu ponovo doneo prednost Sosijedadu, a samo pet minuta kasnije Zurutuza je povisio na 3:1, što je na kraju bio i konačan rezultat. Barseloni je ovo bio drugi poraz u poslednja četiri meča u španskom prvenstvu.

Real Madrid ne zna šta su remi ili poraz u 2014. godini kada je u pitanju Primera. Nova žrtva kraljevskog kluba bio je Elče, koga su Madriđani na Santijago Bernabeu savladali sa 3:0.

Na ovaj način se Realu nije vratila krađa iz prvog meča sa gostujućom ekipom, kada su sudije bukvalno poklonile pobedu Madriđanima.

Prednost domaćoj ekipi doneo je Iljaramendi u 34. minutu posle asistencije Pepea. Na 2:0 povisio je Geret Bejl u 71. minutu posle asistencije Ćabi Alonsa, da bi deset minuta kasnije Isko postavio konačan rezultat.

Ni na ovoj utakmici nije bilo suspendovanog Kristijana Ronalda, a Real se ovom pobedom osamostalio na vrhu sa tri boda prednostu u odnosu na Barselonu i Atletiko Madrid, ali i utakmicom više.

Primera, 25. kolo:

Valjadolid – Levante 1:1

Subota

Real Madrid – Elče 3:0

(Iljaramendi 34, Bejl 71, Isko 81)

Selta – Hetafe 1:1

(Rafinja 59 - Lafita 20, c.k. Lopez 52)

Sosijedad – Barselona 3:1

(Song 32 a.g., Grizman 54, Zurutuza 59 - Mesi 36)

Almerija – Malaga o:o

Nedelja

Rajo Valjekano – Sevilja 0:1

(Koke 57.)

Betis – Atletik Bilbao 0:2

(Munian 34, Gilermo 81)

Valensija – Granada 2:1

(Alcaser 64, Vezo 90. - Piti 47.)

Osasuna – Atletiko Madrid 3:0

(Kehudo 6, Armantero 21, Morales 42.)

Ponedeljak

Espanjol – Viljareal 22,00

Tabela: Real Madrid 63, Barselona 60, Atletiko Madrid 60, Atletik Bilbao 47), Real Sosijedad 43…Valjadolid 22, Rajo Valjekano 20, Betis 14(-1).

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ostap Bender

    23. februar 2014 | 15:47

    Dzaba ti i Mesi i Nejmar, i Suarez i Staridz, kad u odbrani imaš Pikea i Škrtela...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA