Kome su Delije uputile ovu poruku? (FOTO)

Sva je prilika da će navijači Crvene zvezde nastaviti sa porukama uperenim protiv čelnika Fudbalskog saveza Srbije

  • 10

U trenucima kada se Crvena zvezda protiv Javora borila za prvu poziciju na tabeli, na krcatoj severnoj tribini "Marakane" pojavio se transparent u trenutku kada su najverniji navijači crveno-belih skandirali povike "standardne na repertoaru".

"Tole lopove" i "Tole odlazi" odjekivalo je na Topčiderskom brdu, što je očigledno bio izraz nezadovoljstva što je Tomislav Karadžić i dalje predsednik Fudbalskog Saveza Srbije.

Podsetićemo, "delije" su gotovo celu polusezonu isticali poruke protiv prvog čoveka prve kuće fudbala, s kojim su u sukob došli i čelnici Crvene zvezde.

U jednom trenutku, Karadžić je izjavio da će otići sa te funkcije u decembru mesecu, ali kako se to nije dogodilo, navijači Crvene zvezde ne mogu da se pomire s tim epilogom. Na taj zaključak navodi transparent "Čovek se drži se reč, a vo za rogove".

Ako je suditi po prvom meču drugog dela sezone, "delije" neće stati sa iskazivanjem revolta uperenim ka Tomislavu Karadžiću.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA