KARADŽIĆ: Srbija dobija selektora 15. juna!

Prvi čovek FSS-a odlučio je da ukaže priliku Ljubinku Druloviću da se u nekoliko prijateljskih utakmica pokaže kao pravo i dugotrajno rešenje za klupu "orlova"

  • 5

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić izjavio je da će srpski nacionalni tim dobiti novog selektora tek u junu, kada se bude završila serija planiranih prijateljskih mečeva. U međuvremenu ulogu vršioca dužnosti trenera rerpezentacije obavljaće Ljubinko Drulović, koji je na ovaj način dobio šansu da se pokaže i kao trajno rešenje.

- Pitanje selektora je i dalje otvoreno, Drulović je dobio šansu, od njega zavisi. Imamo četiri utakmice, videćemo kako će naša selekcija igrati i 15. juna ćemo staviti tačku na izbor selektora - rekao je Karadžić.

U nedelju od 12 časova počeće žreb za kvalifikacione grupe za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj. Srbije je smeštena u treći šešir, a prvi čovek srpskog fudbala smatra da ne bi trebalo da bude bojazni od potencijalnih protivnika, jer imamo dobar tim.

- Imamo jaku reprezentaciju, nismo u situaciji da biramo, apsolutno verujemo u kvalitet naše ekipe, bez obzira na koju ćemo grupu naići. Svako priželjkuje da dobije lakšu grupu, a videćemo kakve smo sreće - izjavio je predsednik FSS-a.

"Orlove" do početka kvalifikacija očekuje serija prijateljskih susreta kroz koje će se uigravati, a prvi je na redu 5. marta protiv Republike Irske u Dablinu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igrač

    23. februar 2014 | 10:21

    Ovog ne možeš oterati ni puškom.

  • Anders

    23. februar 2014 | 11:05

    A cekaj bre...kad ces ti otici???? Proso je januar...idi vise i ostavi ti zreb..ima Srbija jos ljudi koji se razumeju u fudbal..

  • Panco

    23. februar 2014 | 11:12

    Jel to ovaj sto je reko da je otiso.Fss...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA