TOLE KARADŽIĆ: Raduje me što Zvezdi ide dobro!

Predsednik FSS-a izjavio je u trenucima dok su crveno-beli vodili protiv Javora da savez uvek pomaže klubovima u skladu sa propisima i da mu je drago što se u ekipi iz Ljutice Bogdana stvari polako kreću nabolje

  • 20

Poznato je kakav je odnos između rukovodstva i navijača Crvene zvezde na jednoj strani i predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića na drugoj. Nekoliko puta su čelni ljudi iz Ljutice Bogdana tražili ostavku prvog čoveka srpskog fudbala, a zbog toga su i namerno započinjali svoje utakmice sa zakašnjenjem u znak protesta.

Takođe i simpatizeri tima sa Marakane umeli su rečima, ali i slikom i transparentima da izraze svoje mišljenje o Tomislavu Karadžiću, a i prvu utakmicu njihovog tima u prolećnom delu sezone iskoristili su kako bi se obratili predsedniku FSS-a.

Međutim, vrlo malo se zna o tome da kada je Zvezda imala finansijskih problema i poteškoća da ispuni svoje obaveze kako bi mogla da licencira igrače, fudbalski savez joj je priskakao u pomoć. Tako je bilo i uoči početka drugog dela ove sezone, a uprava crveno-belih je nekako u poslednji čas uspela da obezbedi licencu.

Bez obzira na to mnoge će iznenaditi izjava Tomislava Karadžića koju je dao uoči žreba za Evropsko prvenstvo 2016. godine i to baš u trenucima dok su izabranici Slaviše Stojanovića vodili sa 2:0. On je tom prilikom rekao da savez uvek pomaže svim klubovima u skladu sa propisima, ali je još više iznenadio kada je rekao da mu je drago što Crvenoj zvezdi ide dobro.

- Savez, koliko god je to moguće u odnosu na propise, čini usluge klubovima, pa i Crvenoj zvezdi. Nisu to nikakvi posebni benefiti. Ali, raduje nas da je Zvezda izmirila obaveze, da je pri kraju rešenja tih problema... Evo čujem da vode 2:0 i sve ide lepo - kazao je Karadžić.

Da li ovo možda znači da su se izgladile nesuglasice na relaciji Crvena zvezda - Tomislav Karadžić moraćemo da sačekamo i reakciju uprave kluba sa Marakane.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ###*

    23. februar 2014 | 13:15

    Vidi se pucas od srece

  • Partybreaker

    23. februar 2014 | 13:32

    Ljigavi gmazu

  • vwb

    23. februar 2014 | 14:03

    Licemeru,godinama si nam krao titule,ali nas je sve vise,a blizi se dan,kad ces podneti racun,tamo gde to niko nije izbegao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA