Baksuzni Pato ide iz Milana?

Brazilac nikako da zaleči svoje povrede, pa više nije isplativ lideru Serije A. Potencijalne zamene Van Persi, Baloteli i Tevez

  • 0

Vodeći klub u Seriji A Milan planira da proda Alešandra Pata na kraju sezone, piše italijanski list "Koriere delo Sport".

Italijanski klub se na taj potez odlučio već u januaru, kada se  za Brazilca zainteresovao Pari Sen Žermen, dok napadač nije istupio i rekao da želi da ostane u Milanu.

Milan već duže vreme ne može da računa na mladog igrača, koji trenutno kuburi sa trinaestom povredom od 2010. godine!

Kako prenosi pomunuti list, lider francuske lige će ponovo poslati ponudu na leto, koju će "rosoneri" po svoj prilici prihvatiti.

Postoje tri eventualne zamene za Brazilca, od kojih su dve iz Mančester sitija: najpre Mario Balotetli, iako je menadžer Italijana rekao da nema šanse da ide iz redova "građana" , i Karlos Tevez, koji je mogao u Milan da dođe već u januaru da Pato nije odlučio da ostane.

Treća varijanta je holandski i napadač Arsenala Robin Van Persi, za kojeg će se trener Arsen Venger sigurno boriti da ostane među "tobdžijama".

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA