RADONJIĆ: Najvažnije je da smo osvojili bodove!

Crnogorski stručnjak na klupi crveno-belih zadovoljan je zbog pobede i nova dva boda, ali naglasio je da ekipa ne može da igra dobro tokom svih 40 minuta, naročito kada je protivnik Partizan

  • 1

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle pobede nad Partizanom da je njegov tim u potpunosti kontrolisao meč, osim u završnici prvog i drugog poluvremena.

Crveno-beli su slavili u derbiju 21. kola regionalne Jadranske lige reultatom 63:57 i ponovo preuzeli vođstvo na tabeli.

- Osvojili smo dva nova i važna boda, koji imaju posebnu težinu. Utakmica je bila čvrsta, uz obostrano dobru odbranu. Imali smo u pojedinim trenucima padove u igri i lošu koncentraciju u fazi napada, posebno u završnici prvog i drugog poluvremena - rekao je Radonjić na konferenciji za medije posle meča.

On je dodao da je normalno da ekipa ima padove u igri "kada je sa druge strane Partizan".

- Ne može da se igra dobro svih 40 minuta. Ne pitamo se samo mi, prirodno je da dođe do oscilacija. Ušli smo nepotrebno u nervozu, ne mogu biti zadovoljan tim segmentom, ali to se desilo u trenucima kada je utakmica već bila gotova - istakao je Radonjić.

Trener crveno-belih čestitao je svojim igračima, posebno Ivanu Radenoviću, koji je uprkos povredi dao veliki doprinos uspehu tima.

Crvena zvezda u 22. kolu Jadranske lige gostuje Mega Vizuri.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA