MALI TENISERI VELIKOG SRCA: Sakupljeno 133.000 dinara za lečenje Une Savić!

Na humanitarnom teniskom turniru okupilo se 99 mališana, od kojih polovina nisu registrovani takmičari, što posebno raduje, jer su došli da bi pokazali humanost

  • 1

"Mali teniseri velikog srca"! Na humanitarninom teniskom turniru prikupljeno je 133.000 dinara za lečenje dvogodišnje Une Savić!

Devojčica koja je obolelu od leukemije ponovo je ujedinila Srbiju, a jedan teniski turnir za decu do 10 godina starosti jedan je od načina na koji je novac za Unino lečenje prikupljen.

Na terenima teniskog kompleksa Klasiks u Novom Beogradu pojavilo se 99 dece, od kojih polovina nisu registrovani takmičari, što posebno raduje, jer su došli da bi pokazali humanost.

- Odziv je bio fantastičan i to nas izuzetno raduje, jer su mali teniseri pokazali koliko su zapravo humani. Došla su deca iz Beograda, Aranđelovca, Pančeva, Zrenjanina, Lazarevca, čak i sa Pala, i drugih mesta. Hvala im na učešću, kao i njihovim roditeljima koji sui h doveli i na isti način pokazali koliko veliko srce imaju - rekao je predsednik Teniskog saveza Beograda Milan Slavković.

Svi učesnici su dobili majice i medalje na kojima je stajao natpis "Mali teniseri velikog srca", a pobednica je bila devojčica Lea Rupnjak iz Novog Sada, iz TK Meridijana.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA