MILIJAŠ: Potajno se uvek nadamo Partizanovom kiksu

Kapiten Crvene zvezde kaže da će biti kikseva kod večitih rivala do kraja sezone, dodajući da veruje da će njegova ekipa da napravi daleko manje

  • 7

Pobedom protiv Javora u prvom meču prolećnog deka sezone, Crvena zvezda uspela je da posle zaista dugog vremenskog perioda preuzme lidersku poziciju na tabeli. U taboru crveno-belih su srećni, ali se unapred gleda tek do sledećeg kola, kada se igra meč protiv Jagodine.

- Srećni smo, iskorišćena je šansa da se probijemo na lidersko mesto. Ovo je, međutim, samo prvo prolećno kolo i ima još mnogo da se igra. Sledeća utakmica u Jagodini je iz ranga najtežih, ne smemo da gledamo dalje od nje. Nadam se da ćemo ostati u pobedničkom ritmu - preneo je "Žurnal" reči Nenada Milijaša, kapitena Crvene zvezde.

Na direktno pitanje da li su se u svlačionici nadali kiksu Partizana u Novom Pazaru, iskusni Milijaš kaže:

- Potajno se uvek nadamo da će Partizan napraviti grešku i omogućiti nam da pobedom izađemo na prvo mesto. Sada je sve u našim rukama, što je dobro i ohrabrujuće. Biće kikseva sa obe strane, verujemo da ćemo ih mi napraviti daleko manje - zaključio je Nenad Milijaš.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolaa

    24. februar 2014 | 09:58

    Potajno se nadam da ces poceti konacno igrati taj fudbal,a ne vuci se po terenu!

  • Blok

    24. februar 2014 | 10:03

    Taj isti sudija Spasic je ponistio cist gol Milijasa u derbiju, kad je sviran ofsajd pa se posle utakmice covek izvinjavao. Prema tome, cak i da je dosudio nesto u nasu korist, previse su nas sikanirali i pljackali do sad da bi se ja nesto potresao oko toga.

  • Zoki

    24. februar 2014 | 09:35

    To što ste trenutno prvi možete zahvaliti isključivo sudiji Spasiću,neka mu bude na sramotu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA