Veličković ponovo u Mega Vizuri: Hteo sam u Partizan

Srpski košarkaš će kao i prošle godine završiti sezonu u Vizuri, a prva utakmica će biti protiv crveno - belih

  • 7

Mega Vizura dobija veliko pojačanje u nastavku sezone. Kao i prošle godine, Novica Velilčković će drugu polusezonu odigrati za sprksog ABA ligaša.

Espresna reakcija posle odlaska mladog Radovića u Mursiju, a novo-staro pojačanje će zaigrati već protiv Crvene zvezde narednog vikenda.

- Mega Vizura je bila pravi izbor s obzirom da sam potpuno fizički spreman i da sam željan da posle par sezona, u kojima sam imao problema sa povredama, ponovo igram i provodim dosta vremena na terenu. Imao sam želju da dođem u Partizan, igram pred najvatrenijim navijačima i Evroligu, ali sam potpuno svestan da ne bih mogao da dobijem minute i slobodu, koja mi je u ovom trenutku karijere potrebna. Mislim da sam na prelomnom trenutku u karijeri i da jednostavno nemam mogućnost da se rukovodim emocijama - rekao je Veličković.

On je dodao da o inostranim ponudama nije razmišljao i da je igranje u Srbiji u ovom trenutku pravi izbor za njega.

- Ovako ću biti u najboljoj situaciji da izborim povratak u reprezentaciju i budem deo tima na Svetskom prvenstvu ovog leta. Pored toga, srpska liga tek počinje i moj novi klub do kraja sezone ima više od 20 utakmica, što je zaista jako važno za mene - objasnio je krilni košarkaš.

Veličković je nedavno raskinuo saradnju sa Bambergom, gde se nije naigrao tokom sezone, pa je sa beogradskim klubom dogovorio očekivanu saradnju do kraja sezone, koja će mu pomoći da vrati željenu formu.

Podsećamo, nekadašnji reprezentativac Srbije je prošle godine zajedno sa Bobanom Marjanovićem predvodio Mega Vizuru do polufinala Super lige Srbije, gde je prilično namučena Zvezda (poraz u majstorici), a tim je obezbedio plasman u ABA ligu, gde ove sezone, još mlađi, vrlo dobro gura.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    24. februar 2014 | 13:22

    Imao bi ti minute brate, to nije sporno! No medjutim, tvoj menadzer koji drma srpskom i mogu reci i evropskom kosarkom ti nije dozvolio! Postali ste robovi pojedinaca, zaboravili odakle ste dosli i ponikli! "Ljubav prema klubu, nemoze da prestane..."!

  • Goran76

    24. februar 2014 | 13:27

    To te ja ljubav..ti hteo al mag te ne zeli..

  • Profesor

    24. februar 2014 | 18:50

    da si hteo da dodjes doso bi.Napravio si veliku gresku,svi su protiv tvog Partizana, a ti mu nisi pomogo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA