Slažete li se s ovom listom najboljih fudbalskih igrica? (FOTO)

Svetska javnost smatra da je FIFA apsolutno bez premca, ali tu su i preostala četiri kandidata * Što se tiče redakcije Telegraf Sport mi preferiramo mesto broj dva

  • 19

Fudbal je najvažnija sporedna stvar i jedan od najpopularnijih sportova na svetu i većina dečaka se tokom odrastanja poistovećuje sa legendarnim fudbalerima i ekipama. Da li igrali penale ispred zgrade ili kotrljali ''bubamaru'' na nekom poljančetu, svi su imali svoje idole i timove, koje su vremenom počeli da koriste igrajući igrice.

Bežanja sa časova u školi radi jedne partije fudbalice na igrici, neprespavane studenske noći zbog preteranog igranja ''menadžera'' samo su neke stvari koje su mnogi zaluđenici u fudbalske igrice radili, a mi vam tom prilikom predstavljamo PET najpopularnijih u svetu.

Komentar o tome da li se slažete ili ne i šta ste igrali ili igrate još, možete ostaviti ispod teksta.

5. ''World Cup 98''

Proizvodnja ''EA Sportsa'' i apsolutni klasik na konzolama. Do tada, svakako, nije bilo bolje igrice.

4. ''FIFA Street''

Igrica koja je polako nestala sa scene, ali je u vreme objavljivana bila apsolutni hit. Možda ne toliko kod nas, ali u svetu sigurno.

3. ''Pro Evolution''

Zaslužuje da se nađe na trećem mestu najboljih fudbalskih igrica svih vremena zbog toga što su mnogi bežali sa časova u igraonice, a oni koji su je imali kući verovatno nisu ništa ni učili.

2. ''Football Manager''

Nema sumnje pravi klasik! Igrica u kojoj sa Zvezdom i Partizanom možeš da osvojiš Ligu šampiona i igrica zbog koje su mnogi ostajali zbog devojaka, jer im nisu posvećivali dovoljno pažnje. Za razliku od klasičnog fudbala na konzoli ''Menadžer'' u isto vreme može da igra onoliko igrača koliko liga broji klubova, što je svakako neverovatan doživljaj.

1. ''FIFA''

Igrica broj 1 bez premca, prema mišljenju svetske javnosti. FIFA ima sve. Vrhunska grafika - od kompletnog tima do samog radovanja. Teško da ima neko ko je ljubitelj igrica, a da ne voli FIFU.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gamer pro

    24. februar 2014 | 17:03

    Pes bre najbolja igrica

  • Hiawatha

    24. februar 2014 | 17:22

    Ceo zivot igram pes, al igrica je prepuna bagova I ne realnih dogadjaja:)

  • Igor5

    24. februar 2014 | 17:45

    Da se razumemo kod nas se igra PES uglavnom, ali da se razumemo FIFA je za 3 klase kvalitetnija od PES-a.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA