Špancima Srbi krivi za suzavac na stadionu Viljareala (VIDEO)

Prema navodima španskog ''El Munda'' pirotehnička naprava, koja je prekinula meč na ''El Madrigalu'', napravljena je u Kruševcu

  • 3

Neverovatna informacija dolazi nam iz Španije! Prema rečima''El Munda'' glavni krivac za prekid meča između Viljareala i Selte jeste Srbija, odnosno suzavac koji je navodno napravljen u Kruševcu.

Susret španskog prvenstva na ''El Madrigalu'' prekinut je u 87. minutu kada se na terenu našla pirotehnička naprava, da bi se na kraju ispostavilo da je u pitanju suzavac. Za izgrednikom se i dalje traga, a, kako Španci prenose, suzavac je došao iz fabrike u Kruševcu.

U pitanju je suzavac BRD M83 koji se radi samo za izvoz i ne može se kupiti na tržištu, a pretpostavke Španaca su da ga je bacio neko iz tog dela Evope ili čak neko ko je bio u mirovnim misijama na Balkanu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ap0calypto

    25. februar 2014 | 12:16

    neka je napravljen u palati pravde srbije. nije je srbija upotrebila. odgovoran je onaj sto je koristio. pa sta bi bilo kad bi Kalasnjikov bio odgovoran za svaki metak koji je ispaljen iz njegovog izuma. ili Amerikanci za svaku bombu koju su bacili?

  • Stefi

    25. februar 2014 | 12:21

    Uvek smo mi krivi za sve

  • Brat Djura

    25. februar 2014 | 18:37

    Ма ово је смешно.... Ја мислим да нам судите и за Николу Теслу за сваког човека који је погинуо од струје.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA