NAĐ: Stvorila se lažna slika da Partizan ima ''drim tim''

Sportski direktor Partizana ističe da njegov tim nije prejak, iako se takva slika stvorila u javnosti posle dobro odrađenog prelaznog roka

  • 5

Sportski direktor Partizana Albert Nađ stao je u odbranu svojih igrača posle remija sa Novim Pazarom i gubitka prvog mesta na tabeli, ističući da im ne treba dodatni pritisak.

- Partizan nema 'drim tim''! Igrači moraju da daju maksimum kako bi pobeđivali, a verovatno su to shvatili posle meča u Novom Pazaru. Ipak, ne želim da se stvara pritisak na njih, oni znaju da moraju da ostvare cilj, a to je titula - rekao je Nađ i dodao:

- To da smo dalji od titule posle prvog prolećnog kola, nego sto smo bili pre tog meča - to ne priznajem. I mi smo imali prethodnih godina po 10, 11 bodova više, pa je derbi odlučivao o tituli. Čeka nas borba za svaki bod.

Nađ se još jednom osvrnuo na dešavanja vezana za 90. minut meča sa Pazarcima i poništen gol.

- Neću da komentarišem suđenje, jer ukoliko počnem sa tim moraću svake nedelje isto da radim, jer se greške stalno dešavaju - rekao je Nađ i nastavio:

- Naši igrači nisu reagovali na poništen gol, ali i da jesu protestvovali sigurno ne bi dobili promenu odluke. Da ima čelendža kao u NFL-u možda bi bilo neke koristi, ali ovako ne.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(P. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samrok

    25. februar 2014 | 13:09

    Da ima celendza partizan nebi ni prvu utakmicu protiv pazaraca dobio

  • Grobar do koske

    25. februar 2014 | 12:35

    Potrosio sam sve lekove.

  • FMP DO KOSKE

    25. februar 2014 | 17:56

    Kako nemate kad ,,UJAK FESTER,, kaze da ste vi porse a ostali fica ? Koje ste vi njuske,idete u rupu bez dna,smeje vas se cela srbija! FESTERU sad izjava ,,NADJ RADI ZA ZVEZDU,NEKO GA JE TU UBACIO,, !!!!!!! DA STE NAJBOLJI LAGAO VAS NEKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA