FOTO-UBOD: Bliski susret zvezdaša i direktorke Partizana

Na svečanosti povodom donacija Partizanu i Crvenoj zvezdi, Snežana Filipović se pozdravila sa svim gostima, uključujući i one koji su došli iz redova večitog rivala

  • 2

Direktorka marketinga Partizana Snežana Filipović je u sjajnom izdanju predstavila klub u kom radi na svečanosti povodom dodele donacija crno-belima i Crvenoj zvezdi.

Filipovićeva je u glamuroznom izdanju pozdravila sve goste, kao i igrače večitog rivala.

- Potpuno sam fascinirana organizacijom današnjeg događaja. U ime svih struktura FK Partizan moram da se zahvalim "Lavu" na sjajnoj aktivaciji "Lav Igra i strast", koja nam je donela najsjajniju nagradu, a to su crno-bele stolice u našem hramu fudbala - istakla je direktorka u Partizanu.

- Posebno želim da se zahvalim našim navijačima, dvanaestom igraču na terenu, koji su pili "Lav" pivo, učestvovali u nagradnoj igri i doprineli ovoj sjajnoj nagradi. Uz "Lav" pivo, kvalitetan fudbal i crno-bele stolice do novih titula - izjavila je Filipovićeva.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA