BARTON: Vidić koristi odvojenu svlačionicu!

Nestašni dečko engleskog fudbala istakao da srpski internacionalac, nezadovoljan zbog neprodužetka saradnje, ne deli istu svlačionicu sa saigračima

  • 2

Haos u Mančester junajtedu! Posle informacije sa njujorške berze da Dejvid Mojes neće ''doživeti'' četvrtak i neverovatno male kvote da će Škot biti prvi menadžer u Premijeršipu koji će dobiti otkaz, navijače ''crvenih đavola'' pogodila je i vest da njihov kapiten Nemanja Vidić navodno koristi odvojenu svlačionicu.

To je preko Tvitera objavio nestašni dečko engleskog fudbala Džoi Barton koji je, tokom prepiske sa jednim od novinara posle meča Junajteda i Oimpijakosa, istakao da Vidić nije u dobrim odnosima sa ostatkom ekipe.

- Priča se da se presvlači u odvojenoj svlačionici od ostalih i da odbija da bude deo grupe, a sve to zbog toga štu mu nisu ponudili produžetak ugovora - istakao je Barton.

Podsetimo, Vidić na leto postaje slobodan igrač, odnosno bez obeštećenja će preći u Inter. Iako još ništa nije zvanično samo je pitanje dana kada će se objaviti detalji ugovora Srbina i ''neroazura''.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ckemi

    27. februar 2014 | 00:37

    Kakva glupost,gde se skida na gostujućim terenima?Verovatno sad svi klubovi prave posebnu svlačionicu za Vidića

  • Nenad

    27. februar 2014 | 13:04

    eto moje tvrdnje se obistinjuju.... uvek sam govorio da je on zlo u reprezentaciji i da zbog njega nije pozivan Mateja Kezman, a vi tkz. navijaci mu i dalje oprastajte onaj penal u Sloveniji, on nije smeo da sutira ali boze on je Nemanja Vidic i njemu ne sme nista da se kaze. pljujte Mijatovica za onaj penal a ovog drskog sa dignutim nosem igraca hvalite.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA