Večiti talenat sa igrice ponovo dobio otkaz!

Nekadašnja američka nada i jedan od najpoznatijih igrača sa Fudbal Menadžera, Fredi Edu, ni u Blekpulu nije uspeo da pronađe svoju sreću

  • 2

Svako ko je nekada igrao Fudbal Menadžer je sigurno upućen u to ko je Fredi Edu. Međutim,  zvezda ove kompjuterske simulacije nije napravio ni približnu karijeru kakva mu je predviđena na osnovu kvaliteta u ovoj legendarnoj igrici.

Poslednji klub u kom je ovaj Amerikanac pokušao da nađe sreću je engleski drugoligaš, Blekpul, ali posle tronedeljne probe, nije uspeo da zasluži ugovor.

Tokom svoje karijere, Edu je nosio dresove DS Junajteda, Solt Lejk Reala, Benfike, Monaka, Belensesa, Arisa, Rizespora, Filadelfije i Bahie, ali nigde nije uspeo da ostavi značajan trag.

S obzirom da ima tek 24 godine, možda će ipak u budućnosti uspeti da pokaže makar delić onoga što se od njega očekivalo.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    26. februar 2014 | 21:25

    necete mi verovati ali danas mi je pao na pamet ovaj igrac i googlao sam da vidim gde je nestao nekada najveci svetski talenat, novi Pele kako su ga zvali... i evo bas danas izadje clanak o njemu :)

  • Stoku na jug

    26. februar 2014 | 21:12

    Dodji u partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA