Noć kad se kritikuje Gasol, a zakače Harden i Džordan (FOTO) (GIF)

Španac nezadovoljan Lejkersima, a trener njime. Oklahoma doživela u nekoliko dana, što je za par meseci pre Ol star meča

  • 0

Svih deset mečeva odigranih u noći između srede i četvrtka zasenila je veoma oštra kritika trenera Lejkersa Majka Dantonija na račun Paua Gasola.

Lejkersi su izgubili u Memfisu 108:103, a trener "jezerdžija" nije štedeo španskog košarkaša, koji se već neko vreme pominje kao prva trejd opcija velikana iz Kalifornije i koji se ne libi da javno kritikuje tim u kojem igra.

Sve negativno u vezi sa igrom i timom posle poraza od Indijane od strane Gasola prilično je znerviralo Dantonija.

- To se tako ne radi. Neke stvari ostaju kod kuće. Ne ide kod medija i kuka. 

- Mnogo je lako doći pred kamere i pričati o frustracijama. Trebalo bi da radimo na sebi, a ne da olako stavljamo izjave u štampu - pričao je Dantoni smatrajući da loši Lejkersi su rezultat toga da 12 od 15 igrača na leto napuštaju Stejpls centar.

Košarkaška javnost priča o ovom sukobu, a porazi se nižu. Lejkersi su bili lak plen u Memfisu i trenutno se nalaze na poslednjem mestu Zapadne konferencije.

Noć pošto je postao tek drugi igrač u istoriji lige sa 40 poena postignutih za tri četvrtine, Džejms Harden je pokazao nervozu i želju za sukobom na parketu. Sve je to bilo pred očima atraktivne glumice Olivije Vajld.

Ušao je u verbalni rat sa igračem Klipersa De Andre Džordanom tokom poslednje četvrtine meča koji su Klipersi dobili pred svojim navijačima 101:83. Sukob možete videti na GIF-u ispod.

Klipers - Hjuston, GIF

Nikola Vučević je u pobdi Orlanda u Filadelfiji bio najefikasniji kod "magičnih". Sa 21 poenom i 13 skokova, bio je nerešiva enigma za rivala, ali Orlando je sa skorom 18-42 i dalje daleko od pozicije koja bi mogla da mu da nadu za plejof.

Ako ne znate, od početka sezone, Oklahoma je tri puta izgubila pred svojim navijačima, a onda je došao Ol star. Od tada, Durant i ekipa je poražena tri puta uzastopno pred svojim pristalicama. U sredu uveče, od Klivlenda.

Zanimljivo je da uoči meča trener Oklahome izgovara rečenicu kako nije zadovoljan onim što je video od MVP Ol stara Kajla Irvinga, a samo koji sat kasnije taj momak je zatrpao njegovu ekipu sa 31 poenom i devet skokova.

Rezultati

Filadelfija - Orlando 90:101

Boston - Atlanta 115:104

Čikago - Golden Stejt 103:83

Dalas - Nju Orleans 108:89

Memfis - L.A. Lejkers 108:103

Oklahoma - Klivlend 104:114

San Antonio - Detroit 120:110

Juta - Finiks 109:86

Portland - Nju Džersi 124:80

L.A. Klipers - Hjuston 101:93

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA