ETO: Šta vas briga koliko imam godina!

Fudbaler Čelsija smatra da ne treba nikome da polaže račune oko svojih godina, jer je dokazan igrač koji je donosio titule

  • 2

Kamerunski fudbaler, član Čelsija, Samjuel Eto rekao je  da ga ne zanimaju komentari u medijima da je navodno stariji nego što mu to piše u krštenici.

Nedavno je francuski Kanal plus objavio deo neformalnog razgovora sa menadžerom Čelsija Žozeom Murinjom, koji je, u šali, kazao da ne zna da li Eto ima 32 ili 35 godina, dok je njegova bivša supruga Italijanka Ana Branka otkrila da ima svih 39 godina..

- Naravno da nemam šta da objašnjavam po tom pitanju. U svim timovima u kojima sam igrao osvajao sam trofeje. To sam što sam i hoću da pomognem Čelsiju da ove sezone takođe stigne do trofeja", rekao je Eto za Dejli Mejl.

Ekipa Čelsija sinoć je remizirala 1:1 sa Galatasarajem u Istanbulu u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

- To je bio dobar rezultat za nas. U revanšu, međutim, moramo da budemo veoma oprezni i da iskoristimo prednost domaćeg terena. Potreban nam je gol na Stamford Bridžu - dodao je Eto.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Galadriela

    27. februar 2014 | 12:25

    Spusti se na zemlju!!! Ps: Da,uopšte nas ne zanima koliko imas godina :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA