Jamajka testira fudbalere Srbije!

Posle Brazila reprezentacija Srbije pronašla je još jednog rivala protiv koga će odigrati prijateljsku utakmicu tokom turneje u Severnoj i Južnoj Americi

  • 4

Fudbaleri Srbije dobili su još jednog rivala protiv koga će igrati dok budu bili na turneji po Severnoj i Južnoj Americi. Kako pišu mediji na Jamajki, nacionalni tim ove karipske države će igrati prijateljsku utakmicu protiv srpske reprezentacije, a meč je planiran za 26. maj ove godine.

Fudbalski savez Srbije još uvek nije potvrdio ovu informaciju, ali novinari na ostrvu u Karipskom moru pišu da će se utakmica igrati u državi Nju Džersi na "Red Bul areni".

Orlovi bi tokom turneje uoči Svetskog prvenstva trebalo da odigraju tri prijateljske utakmice koje će im biti uvertira za početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine, a pored "rege bojsa", izabranici Ljubinka Drulovića igraće i protiv domaćina Mundijala, reprezentacije Brazila. Treći protivnik protiv koga bi selekcija Srbije trebalo da igra još uvek nije poznat.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA