SUDIJSKA KOMISIJA: Partizan nije oštećen u Novom Pazaru! (VIDEO)

Zaključak komisije koja je pregledala snimke i izveštaje sa meča u gradu na Jošanici donela je do zaključak da je sudija Spasić ipak opravdano poništio pogodak Andrije Živkovića, jer iako Petar Škuletić nije napravio prekršaj nad golmanom Budakovićem, ipak je faulirao drugog igrača domaćeg tima

  • 12

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije, na čijem je čelu bio Zdravko Jokić, procenila je da je Ninoslav Spasić opravdano poništio gol Partizana na utakmici protiv Novog Pazara i donela odluku da je glavni delilac pravde na tom meču, uz nekoliko manjih propusta, sudio na zadovoljavajućem nivou.

Crno-beli su po završetku susreta imali pritužbi na suđenje arbitra Spasića, a najveća zamerka je bio upravo nepriznat pogodak Andrije Živkovića u poslednjim trenucima utakmice, zbog prekršaja koji je Petar Škuletić napravio nad protivničkim golmanom.

Međutim, kako je sudijska komisija ustanovila posle pregledanog snimka i izveštaja sa utakmice, napadač kluba iz Humske nije napravio faul nad čuvarom mreže Pazaraca, već na Slobodanom Vukotićem i to u trenutku kada je gradio poziciju.

- Igrač Partizana sa brojem 32 (Škuletić) je odgurnuo domaćeg igrača sa brojem 26 (Vuković) u nameri da sebi omogući da primi loptu, prilikom čega je destabilizovao tog igrača i sudija je dosudio prekršaj u tom momentu. Sve ovo kasnije što se dešavalo nije bilo predmet analize, jer je igra već bila prekinuta - rekao je Jokić koji je predsedavao komisijom.

Jedan od propusta koje je Spasić napravio, a koji su ocenjeni kao manji jeste i što je pokazao žuti karton Petru Grbiću iako je on taj koji je dobio udarac. Na kraju je zaključeno da je ipak sudija vodio meč na zadovoljavajućem nivou.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivanjica

    27. februar 2014 | 19:52

    'Ajmo sad':kme,kme,šmrc,šmrc.....

  • Ja to tako!!!!

    27. februar 2014 | 19:44

    E bas me interesuje sta ce sad reci Vo-lkov. Navikao Partizan da dobija meceve koje Sudije namestaju!!

  • vwb

    27. februar 2014 | 19:44

    Severna Armija, zna koga ,16. marta!Svi za jednog,za nasu ZVEZDU CRVENU...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA