ČAVIĆ OSUDIO SORA: Srce ne boli za tuđu državu!

Najbolji srpski plivač u istoriji istakao da je razočaran odlukom nekadašnjeg golmana vaterpol reprezentacije da nastupi za Brazil

  • 9

Odluka nekadašnjeg golmana vaterpolo reprezentacije Srbije Slobodana Sora da nastupa za nacionalni tim Brazila kod većine sportista je naišla na opravdavanje, ali ne i kod najboljeg srpskog plivača u istoriji Milorada Čavića, koji je osudio ovakvu odluku bivšeg reprezentativca.

U kolumni koju je napisao za ''Blic'' Čavić se dotiče, ne samo srpskog golmana, nego i nekolicinu drugih vaterpolista koji su se odlučili na ovakav potez.

- Šta vaterpolisti kao što su Soro, Hrvat Josip Vrlić, Amerikanac Toni Azevedo ili Španac Felipe Perone mogu da dobiju od promene reprezentacije? Svom starom kolegi Sori i njegovim saigračima u novoj reprezentaciji očekujem da će se ovo desiti u Riju 2016:

- Da li će pre svake utakmice pevati nacionalnu himnu Brazila - NE!

- Da li ćete kapu svoje zemlje nositi sa ponosom - NE!

- Da li će vam klicanje hiljade brazilskih ljubitelja vaterpola na stadionu dati snagu i inspiraciju - NE!

- Da li ćete dati sve od sebe i boriti se za ponos ljudi sa kojima nemate ništa zajedničko, u četvrtojčetvrtini važne utakmice - NE!

- Kada izgubite, a hoćete, hoće li vam biti teško - NE, a zašto bi vam i bilo? Tamo gde vam nije srce, ne može da boli

Srpski golman, koji bi trebalo da dobije oko 400.000 dolara za nastup za Brazil, nije želeo da ulazi u polemiku sa Čavićem.

- Nisam upoznat s tim šta je Čavić napisao, niti sam trenutno u zemlji - prokomentarisao je Soro.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    28. februar 2014 | 09:07

    I ja bih isto napravio. To je posao kao svaki drugi,mora od nečega da se živi. A ovi naši su ga šutnuli kao da nikad nije nastupao za našu reprezentaciju

  • anna

    28. februar 2014 | 09:07

    Svaka čast Čaviću!!!

  • To sam ja

    28. februar 2014 | 09:19

    Skuteru, je l' tebi fali neka daska u glavi? Sad ispade Cavic kreten, a Soro faca! Sta pricas kad nemas pojma koji su novac i sta sve nudili Cavicu da pliva za SAD!? Ne znas!? Zato cuti! Sve, sve, ali za TUDJU REPREZENTACIJU!!!! Ne postoji novac koji moze to da kupi ni reka koja vise moze da mu opere obraz!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA