Englezi potpisuju peticiju da se Kleverliju zabrani igranje na Mundijalu!

Iako Engleska obično razočara na velikim turnirima, veću sramotu možemo izbeći, ako ne dozvolimo da njegove loše igre ponište zalaganje ostatka tima - navodi se između ostalog u objašnjenju peticije

  • 4

Za samo 24 časa, oko 3.000 navijača reprezentacije Engleske potpisalo je peticiju kojom se zahteva da fudbaler Mančester junajteda Tom Kleverli ne bude deo tima "Gordog Albiona" koji će putovati na Svetsko prvenstvo u Brazilu.

U objašnjenju ovog zahteva stoji da je vezista "crvenih đavola" odigrao 13 utakmica za nacionalnu selekciju i da ga selektor Roj Hodžson redovno poziva u reprezentaciju iako to ne zaslužuje svojim igračkim kvalitetom.

- Verujemo u reputaciju naše ponosne fudbalske nacije i da bi trebalo da Kleverli bude sprečen od učešća na šampionatu sveta ovog leta. Iako Engleska obično razočara na velikim turnirima, veću sramotu možemo izbeći, ako ne dozvolimo da njegove loše igre ponište zalaganje ostatka tima - navodi se između ostalog u objašnjenju peticije.

Kleverli se nalazi na udaru kritika tokom cele sezone zbog loše forme u kojoj se nalazi, a zbog čega su mnogi posumnjali u njegove igračke kvalitete.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Steve-O

    28. februar 2014 | 16:20

    Sta mi da kazemo za radovanovica :/

  • Dijego

    28. februar 2014 | 17:24

    Nemoj tako. Radovanovic je doneo loptu protiv Hrvata.

  • heksdelija

    1. mart 2014 | 10:19

    AHAHAHAHAHAHAHAHAHA ovo trebamo i mi da uradimo za igrace kao sto su radovanovic, stevanovic, mladji scepovic i kompanija :))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA