Zvezda srušila Radnički na Tašu i izbila na prvo mesto! (VIDEO)

Crveno-beli vaterpolisti naneli su prvi poraz Kragujevčanima u prvenstvu Srbije sa 10:8, a meč je golom minut i po pre kraja rešio Marko Avramović

  • 6

Vaterpolisti Radničkog doživeli su prvi poraz u vaterpolo prvenstvu Srbije, a za to se potrudio njihov redovni "dželat" ove sezone ekipa Crvene zvezde!

Crveno-beli su posle trijumfa u Kupu Srbije i utakmici Superkupa Evrope savladali Kragujevčane i u prvenstu sa 10:8 (1:0, 2:2, 4:3, 3:3).

Obe ekipe prikazale su odličnu igru u defanzivi, pa su prvi gol domaćini postigli 30 sekundi pre isteka prve četvrtine, dok gosti nisu uspeli da savladaju Šefika više od 13 minuta!

Mladi Viktor Rašović probio je odbrambeni bedem gostiju iz Kragujevca uspešnom realizacijom igrača više, a početkom drugog perioda Boris Vapenski je udvostručio prednost crveno-belih.

Najbolji igrač Radničkog Filip Filipović uspeo je da nađe put do mreže Zvezdinog gola sredinom drugog perioda, a na poluvremenu Zvezda je vodila 3:2.

U nastavku strelci su bili znatno raspoloženiji, a Zvezda je početkom četvrte četvrtine imala maksimalna četiri gola prednosti - 9:5. Ipak Kragujevčani nisu odustajali pa su na manje od dva minuta pogodcima Filipovića, Ćirković i Ćirića stigli na samo gol zastatka 9:8.

Ipak čovek odluke bio je Marko Avramović koji je golom rešio pitanje pobednika, pa su vaterpolisti Radničkog prvi put ove sezone pognutih glava napustili plivalište.

Po dva gola za Zvezdu postigli su Viktor Rašović, Boris Vapenski i Džon Man, dok su se po jednom upisali u strelce Petar Ivošević, Marko Avramović, Strahinja Rašović i Andrija Prlainović.

Kod tima iz Kragujevca golove su postigli Filip Filipović dva, Đorđe Filipović, Miloš Korolija, Miloš Miličić, Damir Burić, Vedrana Ćirković i Aleksandar Ćirić po jedan.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vwb

    28. februar 2014 | 21:02

    Zvezdomanija ceo 21 vek!!!

  • Ivanjica

    28. februar 2014 | 21:18

    Ovaj teror vaterpolista crvene zvezde više , stvarno , niko ne može da trpi! Još da je samo u vaterpolu, nego bre ovi se ostrvili u svakom sportu! " Čist terorizam".

  • Semi

    28. februar 2014 | 21:09

    Zvezda rusi sve redom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA