Vujošević: Nadam se da povreda Bogdana nije teška!

Na žalost povrede su sastavni deo sporta, a videćemo kakva je težina povrede kada se uradi dijagnostika, rekao je trener Partizana

  • 4

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević nada se da povreda najboljeg strelca tima i Evrolige, Bogdana Bogdanovića nije teška. On je dodao da su povrede sastavni deo sporta, kao i da će se o njegovoj povredi znati više po dolasku u Beograd.

- Nažalost povrede su sastavni deo košarke. Nadam se da se Bogdanović lakše povredio u poslednjim sekundama meča, ali videćemo o kakvoj se povredi radi kada se uspostavi dijagnostika -, nakon utakmice u Madridu rekao je trener Partizana NIS Duško Vujošević i dodao:

- Real je ekipa u najboljoj formi ovog momenta u Evropi, koja ima najbolje rezultate, osvojila je domaće prvenstvo, ima samo jedan poraz u Evroligi od CSKA. Ima veoma dobre pojedince, koji dobro sarađuju, i dobru igru.

- Mi sa svim ovim problemima koje imamo, promenom uloga zbog povreda, povredama, nepotpunom pripremljenošću svih igrača, neuklopljenošću novih i povratnika iz povrede u sistem, pružili smo onoliko koliko smo mogli. -rekao je Vujošević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA