Iz Partizana grme: Nećete nam uzeti titulu, kako Zvezdin Mrakić da se pita?

Potpredsednik crno-belih Ratomir Babić ističe da bi neko na silu hteo da promeni činjenicu da je njegov tim najkvalitetniji, ali da tako neće moći

  • 35

Odluka Sudijske komisije da je Ninoslav Spasić dobro postupio kada je dosudio prekršaj Petra Škuletića nad golmanom Novog Pazara, duboko je razočarala čelnike Partizana koji su se nedavno oglasili saopštenjem, ali ni nedelju dana kasnije strasti se ne smiruju.

U Partizanu očigledno ne mogu da se pomire s ovom odlukom što svedoči i nova izjava potpredsednika Ratomira Babića vezana za tu temu.

- Ako bude potrebe ponovićemo milion puta, jer ono što se dogodilo minule nedelje je svojevrstan presedan u srpskom fudbalu. Odbor za analizu suđenja je odlukom da se pomiluje sudija Ninoslav Spasić dao legitimitet neregularnosti, poslao poruku da Partizanu mogu da rade šta god požele i da mi tu ne možemo ništa. neće moći tako - rekao je Babić za Sport i dodao:

- Morali smo da se oglasimo, zbog armije navijača koji stoje iza kluba. Ne znam više koliko ljudi se javilo u klub, što nama lično, što putem elektronske pošte, poziva i pitalo nas zašto ne reagujemo, zašto ćutimo na nepravdu.

- Pogledali smo snimak svi zajedno po ko zna koji put i zaista je smešno da se sudijska odluka obrazloži prekršajem nad nekim trećim igračem, a fokus je zapravo sve vreme bio na golmanu Novog Pazara i našem napadaču Petru Škuletiću. Klasično bacanje prašine u oči, u nedostatku realnog objašnjenja! Ali, nećemo da pustimo da nas neko ponižava, reagovaćemo, to je sigurno.

Babić se dotakao i imena Dušana Mrakića, bivšeg arbitra i zvaničnika Fudbalskog saveza Srbije.

-  Sećamo se dobro Mrakića i njegovog vetra u leđa Crvenoj zvezdi pre nekoliko godina. Sada je odjednom član te potkomisije za suđenje, a uopšte nije član Sudijske organizacije. Voleli bismo da nam objasne kako je to moguće. Mada, znamo mi vrlo dobro o čemu se radi - istakao je Babić, a potom nastavio:

- Svi su se urotili protiv Partizana i to neće proći tek tako, borićemo se do kraja. Pre svega na terenu, gde smo najkvalitetniji, ako treba i van njega, jer nećemo dopustiti da se igraju sa klubom koji je šest godina zaredom prvak, jedini je igrao u Evropi i predstavljao ovu zemlju u klupskom fudbalu. Sada je nekome dunulo da to promeni, a nema kvaliteta, nego bi na silu. Neće moći.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolaa

    1. mart 2014 | 11:09

    Hahaha pa jel vas nije sram govoriti o kradji? Obraz djon !

  • gradjanin opasnih namera-grobar do koske

    1. mart 2014 | 11:10

    Tako je ! J.... rome ! Partizan Institucija,z..... prostitucija ! Partizan-MIT ili cudo !!!

  • Srbija ceka titulu!!!!!

    1. mart 2014 | 10:44

    Ha ha :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA