Ovaj tim je primio 11 golova na dva meča, a igra Ligu Šampiona i vredi 186 miliona evra! (VIDEO)

Fudbaleri Šalkea su doživeli ubedljive poraze u poslednje dve utakmice. Prvo ih je u osmini finala Lige šampiona Real Madrid pobedio sa 6:1, da bi ih potom u Bundesligi Bajern Minhen savladao sa 5:1

  • 4

Ko bi rekao da ekipa koja vredi 186 miliona evra i igra osminu finala Lige šampiona može u dve utakmice da primi čak 11 golova. Reč je o Šalkeu, kome su Real Madrid i Bajern Minhen naneli dva teška poraza i doveli u pitanje kvalitet tima iz Gelzenkirhena.

Šalke je prvo u sredu ugostio kraljevski klub u okviru osmine finala Lige šampiona. Nadali su se svi navijači plavo-belih da njihov tim može da napravi iznenađenje, ali su Kristijano Ronaldo, Karim Benzema i Geret Bejl majstorijama naneli pravi katastrofu domaćinu - 1:6.

Samo tri dana posle toga četa Jensa Kelera je doživela novu kanonadu, ovoga puta u Minhenu u okviru Bundeslige. Akutelni prvak Evrope, Bajern savladao je Šalke sa 5:1, a da su Bavarci postigli četiri gola posle manje od pola sata igre, a blistao je Arjen Roben koji je postigao het-trik.

Šalke se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji u Bundsligi, a njihova priča u Ligi šampiona je najverovatnije završena, pa Boatengu, Huntelaru, Dreksleru i družini ostaje da se oporave posle ova dva teška nokauta.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JR20

    1. mart 2014 | 22:55

    Ljudima se tako poklopilo da odigraju 2 utakmice za 4 dana protiv 2 ubedljivo najbolje ekipe na svetu! Tako da nije merodavno govoriti o njihovoj vrednosti kvalitetu ili necem slicnom...

  • iggy

    2. mart 2014 | 09:09

    Ja ih pamtim samo zbog cuvene fore posle Maksimira: Salke 04, Partizan 0-5

  • @Team

    2. mart 2014 | 00:50

    Salke redovno ucestvuje u ligi sampiona najvise zbog simpatije inace kao klub daleko su ispod nivoa najjacih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA