VUJOŠEVIĆ: Bogdanović ne igra protiv Radničkog, a mi nemamo prava na kiks!

Crno-beli košarkaši u 22. kolu ABA lige dočekuju Radnički iz Kragujevca, a s obzirom na pobedu Budućnosti protiv Solnoka, Vujoševićevi izabranici nemaju pravo na grešku

  • 4

Košarkaše Partizana očekuje novi ispit u regionalnom takmičenju, a gost crno-belima u 22. kolu biće Radnički iz Kragujevca.

Ekipa Duška Vujoševića na ovom meču biće oslabljena za najboljeg igrača Bogdana Bogdanovića, koji je doživeo povredu na utakmici sa Real Madridom.

- Bogdanović neće igrati protiv Radničkog. Radi se o lakšoj povredi, ali ga boli i to onemogućava normalnu igru, a i mi ne želimo da rizikujemo - rekao je Vujošević i istakao važnost meča sa Radničkim:

- Svaki kiks u utakmicama koje nas očekuju bi značio udaljavanje od fajnal-fora. Ovaj meč zahteva maksimalnu koncentraciju svih igrača, a mi nemamo prava na grešku.

Vujošević je dodao da je Radnički odlična ekipa, kao i da očekuje težak susret.

- Radnički je odlična mlada ekipa. Njihov trener Miroslav Nikolić im je preneo neki svoj stil igre i oni su veoma neugodan protivnik. Dosta zavise od šuta za tri poena, kockaće se, a u Beograd će doći rasterećeno.

Partizan i Radnički će se sastati u ponedeljak od 20.45 u dvorani Pionir.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA