MILIJAŠ: Lakše je kad sve zavisi od mene!

- Ostaje nam da zadržimo fokusiranost i nastavimo sa dobrim igrama i u narednih 13 kola, ukoliko je moguće, zabeležimo pobede - rekao je Milijaš

  • 3

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je da je zadovoljan posle pobede nad Jagodinom (2:0), ali poručio da ekipa mora da nastavi u tom ritmu i u narednim utakmicama.

Zvezda je u Jagodini ostvarila sedmu uzastopnu pobedu u Superligi, a golove za crveno-bele postigli su Dragan Mrđa i Milijaš.

- Odigrali smo tešku utakmicu u Jagodini i veoma smo srećni što osvojili sva tri boda. Namestilo se tako da smo golove postigli na početku i kraju prvog poluvremena. Nismo dozvolili protivniku da stvori previše prilika i uspeli smo da kontrolišemo čitav tok meča. Veoma je bitno da i u nastavku ne pravimo padove u igri, već da budemo koncentrisani tokom svih 90 minuta. Ova pobeda nam mnogo znači na planu samopouzdanja pred nastavak prvenstva i ne smemo da poletimo - rekao je Milijaš za klupski sajt.

On je dodao da mu prija lidersko mesto na tabeli Superlige i da za njega to ne predstavlja opterećenje.

- Meni lično je lakše kada znam da sve zavisi od mene, a ne od rezultata konkurenata. Ostaje nam da zadržimo fokusiranost i nastavimo sa dobrim igrama. Utakmica protiv Jagodine nam je sedma uzastopna pobeda u prvenstvu, ali se ne zadovoljavamo time, već želimo da i u narednih 13 kola, ukoliko je moguće, zabeležimo pobede - reči su Milijaša.

Crvena zvezda u naredna dva kola igra na svom terenu sa Napretkom i kragujevačkim Radničkim.

- Moramo da pobeđujemo. Očekuju nas dve teške utakmice, za koje moramo da se maksimalno dobro spremimo i motivišemo. Ulog u ovoj polusezoni je ogroman, zbog čega mislim da nam to neće biti problem, jer od naslova osvajača nacionalnog prvenstva ni za koga od nas ne postoji veći motiv. Došli smo u situaciju da sami odlučujemo o svojoj sudbini i uveren sam da imamo kvalitet da zadržimo prvo mesto - zaključio je kapiten crveno-belih.

Crvena zvezda se nalazi na prvom mestu na tabeli sa 38 bodova, jednim više od drugoplasiranog Partizana.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • petarBG

    2. mart 2014 | 16:19

    Iskreno ti kazem da ubijas igru,usporavas igru kad god dodje lopta do tebe ti dok je namestis na levu prodje vecnost.Ako si dao gol ne znaci da sad od tebe ne mozemo da zivimo.

  • billy

    2. mart 2014 | 18:01

    Ne daj boze da nesto zavisi od tebe! Ti si kriminalno los!

  • brunox

    2. mart 2014 | 17:14

    NEDAMO TITULU

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA