Kličko opet u trci za gradonačelnika

Stariji Kličko, koji je na čelu Ukrajinske demokratske Alijanse za reforme (UDAR), potvrdio je da će predvoditi ovu partiju na lokalnim izborima u glavnom gradu Ukrajine, a da će UDAR učestvovati i na parlamentarnim izborima

  • 0

Svetski šampion teške kategorije u verziji VBC Vitali Kličko objavio je da će se kandidovati za gradonačelnika Kijeva, čime je dodatno potvrdio glasine da se uskoro povlači iz profesionalnog boksa.

Stariji Kličko, koji je na čelu Ukrajinske demokratske Alijanse za reforme (UDAR), potvrdio je da će predvoditi ovu partiju na lokalnim izborima u glavnom gradu Ukrajine, a da će UDAR učestvovati i na parlamentarnim izborima.

- Idemo u trku za gradonačelnika Kijeva i za parlamentarne izbore i pobeđujemo na oba fronta. Kao gradonačelnik braniću interese svih građana Kijeva. Zemlji su potrebne promene i ubeđen sam da one moraju da krenu iz Kijeva - rekao je "doktor ironfist".

Kličko se već dva puta kandidovao za gradonačelnika Kijeva, ali je gubio 2006. i 2008. kad je završio drugi.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA