Da li je moguć fudbalski meč navijača Zvezde i Partizana?

Ultrasi Dinamo Kijeva i Šahtjora odigrali su "Meč jedinstva" u vreme nereda u Ukrajini i pokazali vlastima da žele mir *Takođe ovo bi mogla biti poruka i za Grobare i Delije da fudbalskim susretom smire strasti i mržnju koja vlada na tribinama tokom večitih derbija

  • 7

Najveće rivalstvo navijača u Srbiji, Delija i Grobara traje već decenijama, a ko ima bolje pristalice, brojniju i jaču podršku sa tribina, Crvena zvezda ili Partizan, večna je tema za raspravu!

Prepucavanje severa i juga, krađe zastava i tuče sastavni su deo utakmica večitih rivala, a postavlja se pitanje da li bi posle svega mogla da bude organizovana fudbalska utakmica pristalica Partizana i Crvene zvezde?

Zašto nam je ovo palo na pamet?

Pod nazivom "Meč jedinstva", navijači Dinama iz Kijeva i Šahtjora iz Donjecka, odigrali su fudbalski meč u vreme nereda u Ukrajini i pokazali vlastima da žele mir.

S obzirom da su utakmice Premijer liga Ukrajine odložene zbog demonstracija, a navijači Šahtjora su unapred kupili karte za gostovanje Dinamu, dve navijačke grupe su odlučile da one istrče na teren.

Ipak osim što su iskazali mišljenje o trenutnoj situaciji u zemlji, navijači dva najveća ukrajinska kluba mogla bi da posluže i kao primer Delijama i Grobarima kako bi se "ratne sekire" dve navijačke grupe zakopale.

Verovatno bi ovaj susret izazvao veliko interesovanje i želju mnogih navijača da brane boje juga odnosno severa, a svakako da ni rezultat ne bi bio u drugom planu. Ovakva utakmica možda bi smirila rat na tribinama, a na terenu bi se odlučivalo ko je bolji navijač-fudbaler.

Šta vi mislite o tome?

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dELIJA

    3. mart 2014 | 15:59

    Ovo je ne moguce realizovati :P

  • Lazar

    3. mart 2014 | 16:31

    ovo je bio mec poruka Rusiji! a i Delije i Grobari su slozni kada je u pitanju drzava...setite se samo koliko primirje izmedju njih...

  • Bolest kojoj nema leka

    3. mart 2014 | 16:47

    Mislim da bi se poubijali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA