"MARKEC-MANIJA" I Barselona hoće čudesnog Lazara!

Katalonski mediji imaju informacije da je šampion Evrope i sveta stavio na radar talenatovanog napadača Partizana

  • 0

Sada je i zvanično: Evropom vlada "Markec-manija"! Pomama za Lazarom Markovićem, popularnim "Markecom", je dostigla neverovatne razmere. Najtalentovaniji igrač Evrope u generaciji '94 se već pominjao kao potencijalno pojačanje: Intera, Čelsija, Liverpula, Milana, Fiorentine, Šahtjora... A, mladog Čačanina je od pre nekoliko danas na radar stavila i slavna Barselona!

Katalonski mediji, konkretno dnevnik Mundo Deportivo - koji je izuzetno upućen u dešavanja u klubu, prenose da je Barselona zagrizla za napadača Partizana, koji sutra puni 18 godina. "Mundo Deportivo" predstavlja Lazara kao super-talentovanog napadača koji nije klasični golgeter, već deluje sa krilnih pozicija, ali ima sjajan osećaj za gol. Kao glavne adute navode Markovićevu brzinu, tehniku i dribling, što su sve atributi neophodni za uklapanje i igru Barsinog drim tima.

Sportski diektor Andoni Zubizareta je od Barsinih skauta primio samo reči hvale za Srbina i detaljno će pratiti njegov razvoj u narednom periodu. Marković ima ugovor sa Partizanom do 2016. godine, a trenutna cena mu je oko 15 miliona evra, što ne znači da će ga Partizan pustiti za toliko novca.

Tokom pripremnog perioda Partizan je igrao protiv Šahtjora i Dinama iz Moskve, a baš na tim mečevima su bili prisutni lovci iz mnogih velikih evropskih klubova čiji jedini objektiv je bio  - Lazar Marković. Navodno je i trener "crno-belih" Avram Grant raširio glas po Engleskoj, gde ima dobre veze, da u Partizanu igra dečko neverovatnog potencijala i koga bi valjalo što pre ugrabiti.

(Telegraf.rs / A.G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA