Marković najbolji igrač Portugalije u 2014. godini (VIDEO)

Nekadašnji napadač Partizana, a sada Benfike, sa 24,5 odsto glasova proglašen za najboljeg fudbalera Primeire u prethodna dva meseca

  • 1

Srpski reprezentativac i nekadašnji napadač Partizana, a sada Benfike, Lazar Marković proglašen je za najboljeg igrača Portugalije od početka 2014. godine, u izboru Unije profesionalnih igrača, trenera i navijača.

Markec je ubedljivo zauzeo prvu poziciju sa 24,5 odsto glasova ispred nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde, a sada Eštorila, Evandra (12, 45), dok je treće mesto zauzeo Enco Perez iz Benfike (11,48).

Marković se nalazi u fenomenalnoj formi od početka godine što govore i njegove igre na terenu. Bio je strelac gola protiv Pasoš Fereire, a majstorijom protiv Gimaraeša doneo je direkto tri boda svojoj ekipi.

Nagradu za najkorisnijeg igrača Primeire u početna dva meseca Marković će primiti 9. marta, na stadionu Luž, pred početak meča sa Eštorilom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin nasledio Srbina

    4. mart 2014 | 00:21

    Matić je tamo vladao,sada ga nasledio Lazar.Lepo.Ali čudna mi je činjenica da su i Marković i Evandro,bili cenjenji igrači u našem prvenstvu,ali nikada niko nije rekao da su bili najbolji u JSL..a gle sad,u daleko jačem šampionatu Marković i Evandro najbolji.Zanimljivo.Ovde je definitivno smrt za fudbal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA