VUJOŠEVIĆ: Samo da ne igramo sa Zvezdom u polufinalu!

- Mislim da je interes srpskih klubova da se ne ukrste u polufinalu - istakao je Vujošević posle meča sa Radničkim

  • 10

Trener Partizana Duško Vujošević, koji je na meču sa Radničkim proslavio rođendan, bio je zadovoljan posle trijumfa nad Kragujevčanima čime su se crno-beli osamili na trećem mestu ABA lige, četiri kola pre kraja.

Vujošević je istakao i koliki je značaj da se Partizan u polufinalu ne sastane sa Crvenom zvezdom.

- Za Partizan je svaka utakmica borba, svaka je kvalifikaciona i tako će biti do kraja. Mislim da je interes srpskih klubova da se ne ukrste u polufinalu - rekao je Vujošević, a potom nastavio:

- Cenim Radnički, jer je igrao kao da mu život zavisi od ove utakmice, iako mu rezultatski ništa bitno nije značio. To je pravi primer kako se sportski bori. Kragujevčani poseduju kvalitet i atipičnu ekipu što su pokazali u Pogorici u meču koji je bio vrlo važan za Budućnost. I sa Zvezdom su u polufinalu Kupa igrali na jednu loptu.

Trofejni stručnjak se još jednom zahvalio i publici što su došli da podrže njegovu ekipu, a nedugo zatim je u svom stilu prokomentarisao suđenje.

-  Hvala publici na svemu, naravno da ne damo titulu. Nećemo se odreći ni jedne titule, osim Kupa kojeg nismo ni branili, a morali smo da sačuvamo igrače za naredne mečeve tada - rekao je Vujošević i dodao:

- Ne znam zašto nam delegiraju sudije kao što je Petar Obradović, jer sa njim Partizan ima zagarantovane poraze, što može da se vidi kad se pogledaju rezutati utakmica koje nam je on sudio.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da l' me oci varaju

    4. mart 2014 | 00:38

    Prvi put da spomene Zvezdu u normalnoj konotaciji.Blago rečeno iznenađen sam!Takođe se slažem prvi put sa njim.I ja bi voleo opet finale ABA lige između Zvezde i Partizana.Da Srbija opet ima 2 Evroligaša.Jer realno zaslužuje ova zemlja to.Deceniju i po pokazujemo zemljama bivše Jugoslavije da smo za njih košarkaški bogovi.

  • FMP DO KOSKE

    4. mart 2014 | 00:15

    Nije zbog toga,nego vec drhtis od nas,sta ti je opusti se.Sreca nema FMP-a da te izbaci

  • Crash

    4. mart 2014 | 00:34

    Nije tebi do interesa srpske kosarke, nego ste se uplasili da ne ostanete bez finala i eurolige

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA