KARADŽIĆ: Fudbal se ne igra zbog Partizana i Zvezde!

Predsednik FSS-a razume ljutnju crno-belih zbog pojedinih sudijskih odluka na njihovim mečevima, ali poručuje da fudbalska organizacija u Srbiji se trudi da poboljša nivo suđenja iz godine u godinu

  • 5

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić poručio je Partizanu i Crvenoj zvezdi da prestanu saopštenjima, kritikama, žalbama i rekao im da se fudbal u Srbiji ne igra samo zbog njih, već i da ima i drugih klubova.

- Kritikuju sve, svako korner ili faul koji im nije sviran, a da ne govorim o penalima. Time se podiže tenzija kod navijača, od čega na kraju svi imamo samo štetu. Savetujem im da se malo smire i spuste loptu, jer fubdal se ne igra samo zbog Zvezde i Partizana, iako oni mpožda misle drugačije - rekao je Karadžić.

Prvi čovek srskog fudbala razume ljutnju u upravi crno-belih, ali je nikako ne opravdava, kao i konstantno žaljenje na sudije, uprkos tome što su arbitri napravili nekoliko grešaka na susretima utakmicama kada je igrao klub iz Humske.

- Ranije se žalila Zvezda, a sada Partizan. ne kažem ja da greške sudija u egal utakmicama nisu bitne, ali mi najviše vremena posvećujemo upravo suđenju. Mislim da ćemo učiniti još jedan korak ka poboljšanju arbitraže ako budemo osnovali superkomisiju. Ona bi bila nezavisna od postojećih tela i bila bi sastavljena od internacionalaca - poručio je predsednik FSS-a iz Dablina, gde reprezentacija Srbije igra u sredu prijateljski meč protiv Republike Irske.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gradjanin opasnih namera-grobar do koske

    4. mart 2014 | 11:43

    Delimicno si u pravu,igra se iskljucivo zbog Partizana !!! Partizan-MIT ili cudo !!!

  • BgPetar

    4. mart 2014 | 09:55

    Medo Brundo grobaru srpskog fudbala!!!

  • Sapcan

    4. mart 2014 | 10:25

    Bezi sa prestola lopino!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA