Zvezda smenila trenera Radničkog!

Dosadašnji trener vaterpolista Radničkog Dejan Jovović smenjen je sa te funkcije posle trećeg poraza u sezoni od Crvene zvezde, iako je u LEN Evroligi ekipa ostvarila sve pobede

  • 0

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca ostali su bez trenera, jer je dosadašnjeg šefa struke Dejana Jovovića smenilo predsedništvo kluba iz centralne Srbije.

I pored sjajnih rezultata u LEN Evroligi čelnici Kragujevčana odlučili su da smene Jovovića zbog poraza u finalima Super kupa Evrope, Kupa Srbije i gubitka prvog mesta u takmičenju Prve A vaterpolo lige Srbije.

Trener Radničkog jedino nije uspeo da savlada Crvenu zvezdu ove sezone, koja je i glavni "krivac" zbog kojeg je Jovoić ostao bez posla.

Ekipu iz Kragujevca do daljnjeg će voditi dosadašnji Jovovvićev prvi pomoćnik, Uroš Stevanović.

Jovović je dosta toga uradio za Radnički. Klub nije odlučio da ga smeni jer ga smatra glavnim krivcem za prethodne poraze od Zvezde, već više da bi izazvao šok terapiju. On nije jedini krivac za te neuspehe, odgovornost snosimo svi. Lično razumem ovu odluku kluba da je lakše zameniti trenera, nego 13 igrača. Imali smo odličnu saradnju, radi se o dobrom treneru, ali, jednostavno, takve stvari se dešavaju u sportu - rekao je sportski direktor Radničkog, Jugoslav Vasović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA