Zvezda ne želi da igra na ukletu nedelju!

Iako je postojala mogućnost da pomere meč sa Napretkom, crveno-beli su, ipak, odlučili da susret 18. kola JSL igraju u subotu od 18.00 časova

  • 5

Fudbaleri Crvene zvezde ne žele da igraju u nedelju protiv Napretka! Iako su imali mogućnost, da zbog reprezentativnih obaveza, pomere meč sa Kruševljanima dan kasnije crveno-beli će, ipak, duel 18. kola Jelen Super lige odigrati u subotu, kako je prvobitno i planirano.

Da li zbog činjenice što je Zvezda većinu bodova tokom jeseni gubila nedeljom ili zbog nečeg drugog, elem u klubu nam je rečeno da će termin odigravanja meča sa Napretkom biti subota od 18. časova.

- Nema potrebe da prolongiramo meč za nedelju, jer nam se svi reprezentativci vraćaju u četvrtak - rečeno nam je u klubu, a na današnjem treningu zbog obaveza u nacionalnom timu nije bilo Pavićevića, Pečnika, Rajkovića, Kovačevića, Petkovića i Kasalice.

Podsetimo, crveno-beli su jesenas nedeljom izgubili bodove od Javora (4:2), Donjeg Srema (2:2), Voždovca (1:0) i Čukaričkog (2:0). Prethodne sezone viđeni su kiksevi protiv Rada (2:2, 1:1), Spartaka (3:0), OFK Beograda (1:0), Radničkog iz Niša (2:1) i naposletku Vojvodine (3:0).

Ono što bi možda dodatno trebalo da zabrine crveno-bele jeste činjenica da im u goste dolazi ekipa koju predvodi Nenad Lalatović, koji zna kako treba igrati protiv Zvezde, jer je jesenas trijumfovao predvodeći sa klupe Voždovac.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Y.B.

    4. mart 2014 | 16:49

    Znaci perhani mogu da biraju dan kad im se igra. Interesantno.

  • Lamine

    4. mart 2014 | 15:18

    Pa šta je sporno... Valjda je to i u subotu i u nedelju prijateljska utakmica...

  • Pfc Rules

    4. mart 2014 | 15:08

    Kakve zvezde svojih reprezentacija xaxxaxa... samo je nebo granica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA