DEFINITIVNO: Pujol odlazi iz Barse, menja ga Srbin

Jedan od najvažnijih igrača u timu koji je tokom prethodne decenije dominirao u Evropi i Španiji oprašta se od dresa Barse na kraju sezone, a na njegovo mesto najverovatnije dolazi Aleksandar Dragović iz Dinamo Kijeva

  • 1

Kapiten Barselone Karles Pujol definitivno je najavio odlazak iz kluba! Jedan od najboljih fudbalera Katalonaca u poslednjih dve decenije zakazao je neočekivano konferenciju za medije za 16.00 časova na kojoj je istakao da 30. juna definitivno napušta Barselonu.

Centralni defanzivac je u "blaugranu" stigao 1995. godine, a debitovao je za prvi tim 1999. godine. U prethodnih 15 sezonaodigrao blizu 600 utakmica za Barselonu, osvojivši sa njima čak tri titule prvaka Evrope. Prošlog vikenda je bio strelac za svoj tim u pobedi nad Almerijom što mu je bio prvi pogodak ove sezone.

Pujol nije jedini fudbaler Barselone koji na leto napušta klub s obzirom na to je Viktor Valdes još letos istakao da mu je ova sezona poslednja u crveno-plavom dresu. Njega će na golu zameniti Mark Andre Ter Štegen iz Borusije, dok će na mesto Pujola najverovatnije doći Srbin Aleksandar Dragović.

Dragović, koji igra za reprezentaciju Austrije, je trenutno član Dinama iz Kijeva, a ukrajinski mediji su pre samo nekoliko dana objavili da će Dragović zameniti Pujola, što se u ovom trenutku čini kao realna opcija.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA