CILINŠEK ZA TELEGRAF: Nisam ja kriv!

I dalje se ne zna gde je zapelo na relaciji ''Cilinšek - registracija'' s obzirom na to da iskusni defanzivac najverovatnije neće moći da igra na proleće * Međutim, u razgovoru za Telegraf Cilinšek ističe da i dalje postoji opcija da pomogne vraćanju titule na Marakanu

  • 2

Kao grom iz vedra neba pojavila se informacija da Saša Cilinšek neće moći da pomogne Crvenoj zvezdi u prolećnom delu šampionata zbog problema sa sertifikatom, odnosno, jer je istekao rok za registraciju.

Ova vest zatekla je i iskusnog defanzivca koji je vredno ispunjavao obaveze tokom jutrošnjeg treninga na pomoćnom terenu ''Marakane''.

- Čuo sam za problem, ali to je još uvek otvoreno. Čekamo neke odgovore iz FSS i po onim informacijama koje ja imam još ništa nije gotovo - rekao je Cilinšek za Telegraf i nastavio:

- Problematika je nastala oko mog sertifikata. Verovatno je problem što šest meseci nisam bio prijavljen nigde. Verujem i očekujem da će se na neki način to normalizovati i da ću igrati. Ako, ne daj bože, ne budem igrao tu sam da pojačam konkurenciju na treningu.

Ukoliko se ''zle slutnje'' obistine Cilinšek neće moći da nastupa, a Zvezda će imati igrača pod ugovorom, iako nije u mogućnosti da igra zvanične mečeve. Koliko će se to odraziti i na samog fudbalera, Cilinšek je pokušao da objasni:

- Ja sam potpisao ugovor sa klubom i uspunjavam svoje obaveze po ugovoru. Tu sam na raspolaganju šefu. Što se mene tiče, čak i ako ne budem mogao igrati, to neće uticati na moje zalaganje na treningu - rekao je defanzivac koji je 2013. godine raskinuo ugovor sa Evijanom, a potom dodao:

- Tu sam da pomognem i izađem u susret koliko god mogu i da pomognem da se vrati titula. Što se mene tiče ja bih ostao i na leto, ali na Upravi je da odluči.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA