OBRADOVIĆ O IZBACIVANJU BJELICE: Ego je problem u ekipi!

- Nemam ništa lično protiv Nemanje, ovo se ne odnosi samo na njega, jer smo i ranije iskusili ovakva ponašanja od igrača - rekao je trener Fenerbahčea

  • 3

Prepirka između dvojice Srba u Fenerbahčeu tokom meča sa Tofašom privukla je pažnju evropske javnosti, ali je dan kasnije trener Željko Obradović pojasnio da nije imao ličan sukob sa reperzentativcem Nemanjom Bjelicom.

Obradović je bio nezadovoljan zalaganjem nekadašenjg igrača Crvene zvezde na terenu, i prilično ljut ga ispratio do svlačionice. 

- Ego je problem, ta individualnost koju timska igra ne trpi. Igrači ne mogu da misle samo na sebe - naveo je Obradović dodajući:

- Nemam ništa lično protiv Nemanje, ovo se ne odnosi samo na njega, jer smo i ranije iskusili ovakva ponašanja od igrača, samo je danas bilo neugodno. Publika dolazi na košarku da gleda borbu i tim mora da bude zajedno - kategoričan je trofejni srpski trener.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    4. mart 2014 | 20:03

    Grobarcina se sveti Bjelici sto je u zadnjim sekundama pri vodjstvu Partizana 1 kos razlike sutirao za trojku kad su igrali u Turskoj.

  • Doktor

    4. mart 2014 | 21:33

    Da imalo imas mozga znao bi prvo da je Bjelica okoreli Grobar...a drugo, znao bi da je Zeljko trazio od Bjelice da sutne trojku. Kompleksu!!!

  • D3cko

    5. mart 2014 | 04:09

    Doktore, pogresio si u jednom slucaja.Bjelica je zvezdas veliki a ovo druga je sada skroz nebitno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA