CVETKOVIĆ: Ne čudi me da me je Mišković hapsio!

Nekadašnji Zvezdin gensek kaže da je zahvalan vicepremijeru, jer je javno rekao da su Cvetković i Džajić uhapšeni, jer nisu dozvolili da jedan biznismen gradi tržni centar na mestu "Marakane"

  • 2

Bivši generalni sekretar Crvene zvezde Vladimir Cvetković zahvalan je vicepremijeru Aleksandru Vučiću što je u emisiji "Ćirilica" rekao da su Cvetković i Dragan Džajić uhapšeni jer nisu dozvolili da jedan biznismen gradi tržni centar na mestu "Marakane".

Vučić je u istoj emisiji optužio Miroslava Miškovića, vlasnika "Delta holdinga" za hapšenje Dorđa Antelja, vlasnika "Gemaksa".

- Nisam znao za to, ali nisam iznenađen. Bio sam iznenađen kad sam uhapšen, a sad kad je prošlo već šest godina, više ništa nije bitno. Neću ništa da preduzmem. Kog ja sad da jurim?! Je l‘ može da se vrati vreme, je l' mogu da se vrate one kamere, lisice na leđima?! Hvala Vučiću na informaciji. Hvala i Aleksandru Vučiću i Tomislavu Nikoliću što su to rešili na pravi način - rekao je Cvetković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • drvodelja

    5. mart 2014 | 12:20

    Ma vi ste hapšeni zbog krađe a ne zbog Miškovića.Da nije tako zašto ste abolirani od Nikolića,zašto niste sačekali presudu pa da sada ne budete sumnjivi.Sad vam je kriv Mišković ili neznam još ko.

  • dule

    5. mart 2014 | 14:08

    gde su pare iz zvezde oko 250 000 000 miliona nemackih maraka za vreme vase harange... niste ulozili ni penija u stadion ili nedaj boze sportskog centra... sram vas bilo jos smete da se javite....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA