Juventus će ponuditi Krasića i novac za Robena

Italijanski gigant žarko želi Holanđanina, a Bavarci su se i ranije raspitivali za srpskog reprezentativca

  • 0

Već godinama Arjen Roben je "tiha patnja" čelnika Juventusa. U poslednje dve sezone, često su se raspitivali o mogućnosti da ga angažuju, ali u Bajernu nisu hteli ni da čuju za transfer Holanđanina.

Vremena su se promenila, pa je Robenov odlazak sa "Alijanc Arene" postao sve izvesniji, a u Juventusu veruju da je došao pravi momenat za konačni napad. U celu priču bi bio uključen i Miloš Krasić. U "Staroj dami" ne računaju preterano na srpskog vezistu i hteli su u januaru da ga prodaju Zenitu, ali je popularni "Džekson" odbio pomisao da se vrati u Rusiju jer hoće da igra u nekom velikom evropskom klubu.

Bajern se zimus raspitivao za Krasića i sportski direktor Juventusa Bepe Marota imao je nekoliko poziva iz Minhena u vezi sa Krasićem. Ipak, Bavarci nisu želeli da u januaru troše velike pare, ali i dalje imaju Srbina u planovima.

Roben je u poslednje vreme sve češće na meti kritika Bajernovih čelnika Rumenigea, Bekenbauera i Henesa, koji mu zameraju na egoizmu u igri,  a izgubili su i strpljenje sa čestim povredama "Gospodina Staklenog". Istakli su i cenu, a ona iznosi: 25 miliona evra!

U Juventusu žele da u priču o dovođenju Holanđanina uključe Krasića, pa bi rado poslali Srbina i novac u zamenu za Robena. Očekuje se da se vidi kakav će biti odgovor Bajerna, ali ako se zna da je realna cena plavokosog veziste oko 15 miliona evra, onda će u sklopu transfera zahtevati još deset miliona evra.

Postoji opcija i da umesto Krasića u priču bude uključen i Robenov zemljak Eljero Elija, koji je, takođe, otpisan kod Kontea, ali jasno je da su u Minhenu više zainteresovani za verziju: Krasić plus pare.

(Telegraf.rs / A.G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA