INTER POTVRDIO DOLAZAK VIDIĆA: Nemanja je veliki šampion

Milanski klub na zvaničnom sajtu potvrdio da će srpski internacionalac od leta nositi plavo-crni dres

  • 2

Zvanično! Nemanja Vidić je od leta novi igrač Intera iz Milana! Ovu vest potvrdio je milanski klub na svom zvaničnom sajtu.

- Vidić je veliki šampion. Izuzetno sam zadovoljan što smo postigli dogovor s njim - rekao je predsednik Intera Erik Tohir i dodao:

 

- On je jedan od najboljih defanzivaca na svetu. Njegov dolazak značiće gradnju novog Intera. Takođe, želeo bih da se zahvalim Mančester junajtedu i Vidiću na profesionalizmu tokom razgovora.

Vidić je u Junajted stigao iz Spartaka iz Moskve. Odigrao je 204 meča do sada i postigao je 15 golova. Tokom boravka na ''Old Trafordu'' osvojio je pet Premijer liga, tri Liga Kupa, pet Superkupova, jednu Ligu šampiona i jedno Svetsko klupsko prvenstvo.

Iako još zvanično nije potvrđeno Srbinova plata u Interu trebala bi da iznosi između 2,8 i 3,3 miliona, u zavisnosti od bonusa. Vidić na ''Meacu'' stiže kao slobodan igrač, a do 2017. godine bi trebalo da gospodari odbranom Intera kao što je to radio na 'Old Trafordu''.

Vidićevo ime će zauvek ostati ispisano u istoriji Junajteda. Prvi je Srbin koji je nosio kapitensku traku slavnog kluba, a koliko su ga navijači voleli govori i to što su mu posvetili pesmu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vinci

    6. mart 2014 | 00:27

    Nema sta bio je jedan od najboljih na toj poziciji i zelim mu da u interu bude onaj pravi. Istina je da zadnje dve godine u MU nije bio na nivou ali ima tu i povreda. Tako da i za njega a i za MU je bolje da ide.

  • Sale 1970

    5. mart 2014 | 13:34

    Molim vas da pustite link ako neko bude prenosio Srbiju veceras preko YouTube-a!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA