VILOTIĆ: Bio sam bez reči kad sam video s kojim legendama igram! (VIDEO)

- Ronaldo je najbolji fudbaler svih vremena i boravak na terenu sa njim mi je predstavljao pravo uživanje - rekao je srpski internacioalac, koji je imao čast da bude deo revijalne utakmice sa fudbalskim legendama

  • 0

Srpski fudbaler Milan Vilotić imao je u utorak veliku čast da nastupi na revijalnom meču na kom su igrale najveće fudbalske zvezde iz protekle dve decenije, protiv njegovog sadašnjeg kluba, Jang Bojsa.

Meč je odigran u Bernu pred 20.000 gledalaca, gde se skupljao novac za borbu protiv siromaštva. Na ovom susretu igrale su "veličine" kao što su Zinedin Zidan, Ronaldo, Paolo Maldini, Pavel Nedved, Luis Figo, Džejmi Karager, Patrik Vijera, Stiv Mekmanaman i još preko dvadeset vrhunskih bivših fudbalera. Na kraju su zvezde slavile sa 8-6, iako je rezultat bio u drugom planu.

Vilotić nije krio oduševljenje zbog učešća na ovakvoj utakmici.

- Video sam spisak igrača koji dolaze dva sata pre meča i ostao sam bez teksta. Znao sam da će doći Zidan i Ronaldo, ali me je zapanjila lista od 30 vrhunskih fudbalera, među kojima su bili neki zbog kojih sam i zavoleo fudbal - rekao je Vilotić.

Štoper je rekao da na terenu uopšte nije mogao da se stekne utisak da se radi o bivšim fudbalerima.

- Zaista sam mogao da uživam u svakom trenutku na terenu jer se, iako su završili sa profesionalnim karijerama, videlo njihovo ogromno umeće. Juče su ovde bili najbolji fudbaleri u poslednjih dvadesetak godina i ovo je bilo svakako fenomenalno iskustvo, a posebno zadovoljstvo mi daje činjenica da je ceo događaj imao humanitarni karakter - kaže Vilotić.

Defanzivac Jang Bojsa je rekao i ko je na njega ostavio najbolji utisak.

- Zidan je juče bio neverovatan i trčao je kao da je još uvek profesionalni igrač, pa je time i ostavio najbolji utisak na mene. Imao je dosta vrhunskih poteza - objasnio je Vilotić.

Srpski fudbaler je ipak morao da istakne jedno ime pre svih.

- Po svemu kako ja gledam na fudbal, Ronaldo je najbolji fudbaler svih vremena i boravak na terenu sa njim mi je predstavljao pravo uživanje. Na kraju samo mogu da žalim što nisam bio u prilici da igram protiv ovakvih igrača kada su oni bili na svom vrhuncu, ali i ovako nije loše - zaključio je Vilotić.

Prvenstvo Švajcarske se nastavlja narednog vikenda, a u nedelju drugoplasirani Jang Bojs dočekuje četvrtoplasirani Cirih.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA