Toti i Klose spremni za "Kapitale" derbi

Veterani Rome i Lacija se oporavljaju od povreda i biće na raspolaganju trenerima za veliki derbi u nedelju

  • 0

Navijači Lacija i Rome mogu da odahnu, jer će njihovi klubovi u nedeljnom međusobnom okršaju moći da računaju na najveće zvezde: Miroslava Klosea i Frančeska Totija. Oba veterana imaju probleme sa povredama, ali će stići da se na vreme oporave pred čuveni "Derbi dela Kapitale", koji se igra u nedelju od 15 časova.

U sredu, na klupskom treningu, Toti je prilikom jednog duela primio žestok udarac i pojavila se sumnja hoće li se 35-godišnji kapiten oporaviti do derbija. Međutim, izgleda da ozleda noge ipak nije ozbiljnija i lekari su mu dali zeleno svetlo za meč sa gradskim rivalom. Toti je u karijeri postigao osam pogodaka u mečevima protiv Lacija i najbolji je strelac u derbiju "Dela Kapitale" od aktivnih igrača u oba tima.

Što se Klosea tiče, on je zaradio povredu u prijateljskom meču Nemačke i Francuske, kada je na njega žestoko startovao Joan Kabaje.

- OK sam. Zaradio sam udarac u članak, bilo je i otoka, ali polako prolazi i sve će biti u redu do susreta sa Romom. Trener će da odluči da li ću igrati - rekao je sjajnim nemački napadač.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA